Je bedrijf heruitvinden met AI
 
 
 
 

Bestaande bedrijfsarchitecturen worden volledig op de schop genomen met de komst van AI, automation, Internet of Things, blockchain en 5G.

De technologie evolueert sneller dan ooit en bedrijven hebben moeite om bij te blijven. Aan de hand van de zeven vuistregels in deze white paper schakel je de digitale transformatie van je bedrijf een versnelling hoger.

1. Maak platformen om digitaal Darwinisme te ontketenen

2. Gebruik data in je voordeel

3. Bouw je bedrijf rond verandering

4. Herontwikkel bestaande bedrijfsprocessen rond AI

5. Word agile en bouw sneller 

6. Stimuleer talent bij je werkkrachten

7. Boek succes aan de hand van vertrouwen en security

 

Voornaam*
Achternaam*
Jobtitel*
Jobfunctie*
Bedrijf*
Bedrijfsgrootte*
Sector*
Email*
Telefoonnummer*
Hoe ver is jouw organisatie op weg naar industry 4.0*
Wat worden jullie prioriteiten voor 2019?*
Wanneer denk je dat jullie daar aan gaan werken?*
IBM mag mijn contactgegevens gebruiken om mij op de hoogte te houden van producten, services en aanbiedingen, via (kies minimaal één mogelijkheid):*
Je kan jouw voorkeuren altijd aanpassen door een mail te sturen naar netsupp@us.ibm.com. Ook kan je altijd afmelden door op de afmeldlink te klikken in een e-mail.
Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door IBM vindt u in de IBM Privacyverklaring. Door dit formulier in te dienen erken ik dat ik de IBM Privacy verklaring heb gelezen en begrepen.
Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie- en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.