Geef je zaak een boost met de juiste samenwerking
 
 
 
 

Wees de toekomst te slim af dankzij deze white paper. In “Outthinking the future” kijken we naar de voordelen van een een technologisch samenwerking, speciaal voor dienstverleners die nauw samenwerken met bedrijven in retail en consumentenproducten.

Nieuwe technologieën zijn immers verantwoordelijk voor een echte transformatie van deze industrie en dankzij de up-to-date informatie en expertise in deze gids wordt je onderneming een bron van toegevoegde waarde voor je klanten. 

Om dit te bereiken leren we meer over 3 belangrijke onderwerpen:

  • De uitdagingen en mogelijkheden binnen retail, consumentenproducten, en agribusiness
  • Het nemen van positieve actie rond deze mogelijkheden via specifiek afgestemde innovatie
  • Het gebruik van cognitieve technologieën om complexe problemen op te lossen en nieuwe inzichten te ontdekken

Aarzel dus niet en zet alvast de eerste stap naar een beter toekomst. 

 

Voornaam*
Achternaam*
Jobtitel*
Jobfunctie*
Bedrijf*
Bedrijfsgrootte*
Sector*
Email*
Telefoonnummer*
Heb je de inzichten en tools om klanten een geweldige ervaring te geven via verschillende kanalen?*
JaNee
Wat zijn je prioriteiten voor 2019?*
Wanneer denk je dat je aan deze prioriteiten gaat werken?*
IBM mag mijn contactgegevens gebruiken om mij op de hoogte te houden van producten, services en aanbiedingen, via (kies minimaal één mogelijkheid):*
Je kan jouw voorkeuren altijd aanpassen door een mail te sturen naar netsupp@us.ibm.com. Ook kan je altijd afmelden door op de afmeldlink te klikken in een e-mail.
Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door IBM vindt u in de IBM Privacyverklaring. Door dit formulier in te dienen erken ik dat ik de IBM Privacy verklaring heb gelezen en begrepen.
Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie- en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.