Ervaringen met Cloud Managed Services voor IT-development in de cloud
 
 
 
 

Om ook in de toekomst efficiënt te kunnen blijven werken verschuiven steeds meer werklasten naar de cloud. Toch blijven veel bedrijven hangen bij de operatie van kritieke operaties in de cloud van onder andere SAP en Oracle. Zaken als het overzetten van data en medewerking krijgen van andere delen van het bedrijf blijft immers nog altijd een probleem.

Om dat te overkomen richten steeds meer bedrijven zich op het aanbod van Cloud Managed Services providers die veel ervaring hebben met consultatie. Ook wordt er van de providers steeds meer gevraagd omtrent beveiliging en het overzetten van data en applicaties. Tegelijkertijd komt er steeds meer de focus te liggen op AI om de waarde van de opgeslagen data te verhogen.

In deze white paper lees je meer over de overgang naar het gebruik van Cloud Managed Services en wat de ervaringen zijn van 269 geïnterviewde CIO’s omtrent het gebruik van deze nieuwe cloud-technieken.

 

Voornaam*
Achternaam*
Jobtitel*
Jobfunctie*
Bedrijf*
Bedrijfsgrootte*
Sector*
Email*
Telefoonnummer*
Welke van de volgende uitdagingen zijn momenteel van toepassing op uw organisatie?
Ben je betrokken bij het besluitvormingsproces over projecten voor identiteitsbeheer in jouw organisatie?
JaNee
Wanneer denk je dat je aan deze uitdagingen gaat werken?
IBM mag mijn contactgegevens gebruiken om mij op de hoogte te houden van producten, services en aanbiedingen, via:
Je kan jouw voorkeuren altijd aanpassen door een mail te sturen naar netsupp@us.ibm.com. Ook kan je altijd afmelden door op de afmeldlink te klikken in een e-mail.
Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door IBM vindt u in de IBM Privacyverklaring. Door dit formulier in te dienen erken ik dat ik de IBM Privacy verklaring heb gelezen en begrepen.
Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie- en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.