Haal meer waarde uit je data
 
 
 
 

Elke transactie, elk verkocht item en elke webpagina bekeken door een potentiële koper genereert informatie. In het verleden werden dit soort data uit bedrijfsactiviteiten vaak weggegooid of gearchiveerd. Nu zien managers in dat deze gegevens zeer waardevol kunnen zijn en een concurrentievoordeel kunnen bieden. Gegevens kunnen worden hergebruikt, vaak meerdere keren, en elk hergebruik levert weer meer waarde voor de onderneming op. In deze white paper wordt dieper ingegaan op de tools die gebruikt kunnen worden om de waarde van gegevens op een effectieve en efficiënte manier te hergebruiken, te beschermen en te vermenigvuldigen. 

 

Voornaam*
Achternaam*
Jobtitel*
Jobfunctie*
Bedrijf*
Bedrijfsgrootte*
Sector*
Email*
Telefoonnummer*
IBM mag mijn contactgegevens gebruiken om mij op de hoogte te houden van producten, services en aanbiedingen, via:
Je kan jouw voorkeuren altijd aanpassen door een mail te sturen naar netsupp@us.ibm.com. Ook kan je altijd afmelden door op de afmeldlink te klikken in een e-mail.
Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door IBM vindt u in de IBM Privacyverklaring. Door dit formulier in te dienen erken ik dat ik de IBM Privacy verklaring heb gelezen en begrepen.
Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie- en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.