Maak van documentenbeheer kinderspel met Neopost
 
 
 
 

In een moderne businessomgeving verdrinken bedrijven wel eens in alle documenten. Nepost biedt een flexibele oplossing aan om het overzicht te bewaren.

Moderne businessprocessen gaan gepaard met het nodige papierwerk. De administratie daarvan is zichzelf al een eindeloos werk, dat met verstrengde registratie-eisen helemaal een complexe bezigheid wordt. Om alles nog te bolwerken, hebben bedrijven gemiddeld 27 verschillende IT-systemen op hun servers staan.

Maar veel van die complexiteit wordt weggenomen door het documentenbeheer te organiseren vanuit één Output Management System. Een goed voorbeeld daarvan is OMS-500 van Neopost. Dat systeem kan zeer eenvoudig gekoppeld worden aan andere IT-systemen in je netwerk. Download de whitepaper van Neopost om uit te vinden welke voordelen OMS-500 voor je bedrijf kan bieden. 

 

 

Voornaam*
Achternaam*
Jobtitel*
Jobfunctie*
Bedrijf*
Bedrijfsgrootte*
Sector*
Email*
Telefoonnummer*
Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie- en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.