Hoe automatisering retail kan boosten
 
 
 
 

Artificiële Intelligentie is niet langer een cool buzzword. De technologie wordt steeds vaker in de praktijk ingezet met als doel om bedrijfsprocessen te vergemakkelijken. Ook in de retail heeft A.I. heel wat te bieden.

Toch blijkt dat 69 procent van de ondernemingen wereldwijd nog altijd geen goede samenwerking tussen technologie en menselijke kennis heeft. Dat maakt dat de supply chain bij retailers minder efficiënt werkt.

In deze whitepaper geeft IBM je een aantal richtlijnen mee die als ondernemer interessant zijn om mee te nemen bij toekomstige investeringen.

 

 

Voornaam*
Achternaam*
Jobtitel*
Jobfunctie*
Bedrijf*
Bedrijfsgrootte*
Sector*
Email*
Telefoonnummer*
Heb je de inzichten en tools om klanten een geweldige ervaring te geven via verschillende kanalen?*
YesNo
Wat zijn je prioriteiten voor 2019?*
Wanneer denk je hieraan te kunnen gaan werken?*
Je kan jouw voorkeuren altijd aanpassen door een mail te sturen naar netsupp@us.ibm.com. Ook kan je altijd afmelden door op de afmeldlink te klikken in een e-mail.
Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door IBM vindt u in de IBM Privacyverklaring. Door dit formulier in te dienen erken ik dat ik de IBM Privacy verklaring heb gelezen en begrepen.
Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie- en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.