De beste strategie om met uw bedrijf te investeren in clouddiensten
 
 
 
 

De cloud is alomtegenwoordig. Iedereen maakt er dagelijks gebruik van, vaak zonder het te weten. Diensten als Netflix, Spotify of OneDrive werken allemaal in de cloud. Die drie voorbeelden zijn echter maar een peulschil in het geheel van mogelijkheden die de cloud betekent voor bedrijven.

Een onderzoek van Intel verklaart dat intussen 80 procent van het IT-budget gespendeerd wordt aan cloudoplossingen. In deze whitepaper leest u alle ervaringen en oplossingen die de cloud voor u als bedrijf kan betekenen.

Werkt u voor een verzekeringsfirma, een bank, een retailer of een schrijnwerkerij? Dan kan deze white paper u zeker helpen in de transformatie naar clouddiensten.

 

Voornaam*
Achternaam*
Jobtitel*
Jobfunctie*
Bedrijf*
Bedrijfsgrootte*
Sector*
Email*
Telefoonnummer*
Welke van de volgende uitdagingen zijn momenteel van toepassing op jouw bedrijf?*
Ben je betrokken bij het beslissingsproces bij cloudprojecten binnen jouw organisatie?*
YesNo
Wanneer denk je dat jullie aan deze uitdagingen gaan werken?*
Je kan jouw voorkeuren altijd aanpassen door een mail te sturen naar netsupp@us.ibm.com. Ook kan je altijd afmelden door op de afmeldlink te klikken in een e-mail.
Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door IBM vindt u in de IBM Privacyverklaring. Door dit formulier in te dienen erken ik dat ik de IBM Privacy verklaring heb gelezen en begrepen.
Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie- en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.