De status van de container-based applicatie ontwikkeling
 
 
 
 

Gecontaineriseerde ontwikkeling is meer dan een buzzword. Wat zijn de concrete voordelen en belangrijkste redenen voor alle afdelingen binnen een bedrijf om containers in te zetten?

Het inzetten van containers voor app-ontwikkeling kan downtime verlagen, de kwaliteit van het resultaat verhogen en de productiviteit van werknemers een versnelling hoger schakelen. Ontwikkelaars zien het dan weer vooral als een gouden tool om de security van applicaties te verhogen en sneller te kunnen reageren op veranderingen in de markt. In de white paper vind je dan ook meer concrete cijfers over de talrijke voordelen van containers, zowel nu als in de toekomst.

 

Voornaam*
Achternaam*
Jobtitel*
Jobfunctie*
Bedrijf*
Bedrijfsgrootte*
Sector*
Email*
Telefoonnummer*
Welke van de volgende uitdagingen zijn momenteel van toepassing op jouw bedrijf?*
Ben je betrokken bij het beslissingsproces bij cloudprojecten binnen jouw organisatie?*
YesNo
Wanneer denk je dat jullie aan deze uitdagingen gaan werken?*
Je kan jouw voorkeuren altijd aanpassen door een mail te sturen naar netsupp@us.ibm.com. Ook kan je altijd afmelden door op de afmeldlink te klikken in een e-mail.
Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door IBM vindt u in de IBM Privacyverklaring. Door dit formulier in te dienen erken ik dat ik de IBM Privacy verklaring heb gelezen en begrepen.
Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie- en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.