De volgende golf van business intelligence voor de databewuste onderneming
 
 
 
 

De vierde industriële revolutie is hier. Is jouw onderneming al klaar voor een evolutie? Indien niet, zet deze white paper je op weg naar succes. 

We bevinden ons momenteel in het midden van de vierde industriële revolutie en deze wordt gedreven door data. De revolutie bouwt op zijn voorgangers en wordt aangevuld door artificiële intelligentie, machine learning, patroonherkenning, datawetenschappen en meer. 

Katoenmolens maakten in de 18e eeuw komaf met heel veel handwerk. Henry Ford zijn productielijnen vervingen paard en kar. Microprocessoren waren het einde van bepaalde industrieën en lanceerden op hun buurt nieuwe manieren van werken. 

De vierde industriële revolutie maakt opnieuw komaf met oude manieren van werken en in de plaats komen andere innovatieve technologieën. Deze gids legt je uit waar te beginnen om van jouw bedrijf een succes te maken in deze nieuwe omgeving.

 

Voornaam*
Achternaam*
Jobtitel*
Jobfunctie*
Bedrijf*
Bedrijfsgrootte*
Sector*
Email*
Telefoonnummer*
Welke van de volgende uitdagingen zijn momenteel van toepassing op jouw bedrijf?*
Ben je betrokken bij het beslissingsproces bij cloudprojecten binnen jouw organisatie?*
YesNo
Wanneer denk je dat jullie aan deze uitdagingen gaan werken?*
IBM mag mijn contactgegevens gebruiken om mij op de hoogte te houden van producten, services en aanbiedingen, via:*
Je kan jouw voorkeuren altijd aanpassen door een mail te sturen naar netsupp@us.ibm.com. Ook kan je altijd afmelden door op de afmeldlink te klikken in een e-mail.
Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door IBM vindt u in de IBM Privacyverklaring. Door dit formulier in te dienen erken ik dat ik de IBM Privacy verklaring heb gelezen en begrepen.
Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie- en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.