De overheid is aan zet: technologie wordt alsmaar geavanceerder
 
 
 
 

Het motto ‘zo hebben we het altijd gedaan’ is nog altijd aanwezig bij veel overheidsorganisaties. Met technologische ontwikkelingen die steeds sneller van de grond komen, is het van belang dat er meer tijd wordt gestoken in de ontwikkeling van nieuwe technieken. Uiteindelijk kan deze ontwikkeling op jaarbasis geld besparen, omdat veel processen geautomatiseerd uitgevoerd kunnen worden.

Met het digitale tijdperk bij overheden zijn AI (artificiële intelligentie) en cognitive computing twee van de belangrijkste ontwikkelingen. Deze technologieën kunnen bijvoorbeeld het indienen van een belastingaangifte vergemakkelijken en zorg dragen voor nauwkeurig ingevulde aangiften. Daarnaast krijgen deskundigen de ruimte om zich te richten op processen waarbij ‘menselijk inzicht en ervaring’ van groot belang is.

In deze white paper lees je alles over de technologische-toekomst van de overheid, met aandacht voor millennials, én AI en cognitieve technologie om processen te verbeteren en automatiseren.

 

Voornaam*
Achternaam*
Jobtitel*
Jobfunctie*
Bedrijf*
Bedrijfsgrootte*
Sector*
Email*
Telefoonnummer*
Welke technologie is interessant voor uw organisatie?*
Wat zijn je prioriteiten voor de komende jaren?*
Wanneer denk je dat jullie aan deze uitdagingen gaan werken?*
We zijn er al mee bezig
Binnen 6 tot 9 maanden
Binnen 9 tot 12 maanden
Langer dan 12 maanden
Je kan jouw voorkeuren altijd aanpassen door een mail te sturen naar netsupp@us.ibm.com. Ook kan je altijd afmelden door op de afmeldlink te klikken in een e-mail.
Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door IBM vindt u in de IBM Privacyverklaring. Door dit formulier in te dienen erken ik dat ik de IBM Privacy verklaring heb gelezen en begrepen.
Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie- en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.