Het geheim tot IT-succes? Meer keuze en controle
 
 
 
 

Onafhankelijk van je industrie, zijn analytics vandaag de dag cruciaal voor de dagelijkse werking van je bedrijf. Data en analyses snel omzetten in tastbare resultaten is immers een simpele manier om je te onderscheiden van de concurrentie.

De verantwoordelijkheid ligt grotendeels bij je IT-departement, want het zijn zij die waarde gaan creëren aan de hand van grote hoeveelheden data, maar deze data moet ook toegankelijk zijn voor iedereen die er voordeel uit kan halen. Een kwalitatief analyticsplatform is daarvoor essentieel.

Deze platformen kunnen de resultaten zelfs verder verbeteren, bijvoorbeeld door de toevoeging van geavanceerde analytics en AI om zo snel én slim data te doorzoeken. Het SAS® Platform kan je hierbij helpen. Hoe complexer je analytics, hoe meer tijd je zal uitsparen.

 

Voornaam*
Achternaam*
Jobtitel*
Jobfunctie*
Bedrijf*
Bedrijfsgrootte*
Sector*
Email*
Telefoonnummer*
Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie- en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.