Food Trust laat het vertrouwen binnen de bevoorradingsketen groeien
 
 
 
 

Het ganse jaar kan je de winkel in lopen en allerlei soorten groenten en fruit terugvinden. Keuzes in de lokale supermarkt worden niet langer gekenmerkt door het jaargetij. Steeds meer groenten worden immers het gehele jaar aangeboden. De diversiteit in aanbod maakt de bevoorradingsketen steeds ingewikkelder. Met deze ontwikkeling in de keten wordt vertrouwen dan ook een speerpunt voor de industrie.

Deze white paper gaat in op de werking van het IBM Food Trust-programma, dat naadloos aansluit op je bestaande programma’s. Food Trust van IBM geeft handvaten om een viertal problemen in de bevoorradingsketen tegen te gaan: 

- (On)veiligheid en kruisbesmetting van het geproduceerde voedsel
- Voedselverspilling
- Verse goederen die inefficiënt worden verwerkt
- Het verliezen van vertrouwen door te grote datastromen

Natuurlijk biedt IBM ook meer informatie over het hoe en wat omtrent Blockchain, de gebruikte technologie voor het Food Trust-programma. En, niet het allerminste, het beveiligen van de opgeslagen data komt ook aan bod. Dat wordt immers een steeds belangrijker onderdeel in de ingewikkelde bevoorradingsketen.

 

 

Voornaam*
Achternaam*
Jobtitel*
Jobfunctie*
Bedrijf*
Bedrijfsgrootte*
Sector*
Email*
Telefoonnummer*
Heb je de inzichten en tools om klanten een gepersonaliseerde ervaring te geven via verschillende kanalen?*
YesNo
Wat zijn je prioriteiten voor 2019?*
Wanneer denk je hieraan te kunnen gaan werken?*
Je kan jouw voorkeuren altijd aanpassen door een mail te sturen naar netsupp@us.ibm.com. Ook kan je altijd afmelden door op de afmeldlink te klikken in een e-mail.
Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door IBM vindt u in de IBM Privacyverklaring. Door dit formulier in te dienen erken ik dat ik de IBM Privacy verklaring heb gelezen en begrepen.
Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie- en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.