Zo maakt blockchain jouw value chain overzichtelijker, betrouwbaarder en efficiënter
 
 
 
 

Veel traditionele supply chain transacties zijn inefficiënt, duur en kwetsbaar. Blockchain staat vooraan in de rij om deze problemen op te lossen.

Blockchain geeft alle partijen een veilig en universeel inzicht in alle transacties om eindelijk de supply-chain problemen op te lossen waar de sector al tientallen jaren mee te maken heeft. Als een betrouwbaar systeem van data kan een blockchain ook nieuwe gegevensbronnen bevatten, zoals het Internet of Things. Daarnaast kan het de kracht van cognitive computing benutten, zodat het volledige ecosysteem betere beslissingen kan nemen en efficiënter kan werken.

Dit rapport zet uiteen hoe blockchain de value chain van retailers en fabrikanten beïnvloedt. Het benadrukt daarnaast de waarde die dergelijke technologie kan bieden aan organisaties en helpt hen aan de slag te gaan met deze transformatie.

 

Voornaam*
Achternaam*
Jobtitel*
Jobfunctie*
Bedrijf*
Bedrijfsgrootte*
Sector*
Email*
Telefoonnummer*
Heb je de inzichten en tools om klanten een geweldige ervaring te geven via verschillende kanalen?*
JaNee
Wat zijn je prioriteiten voor 2019?*
Wanneer denk je dat je aan deze prioriteiten gaat werken?*
IBM mag mijn contactgegevens gebruiken om mij op de hoogte te houden van producten, services en aanbiedingen, via (kies minimaal één mogelijkheid):*
Je kan jouw voorkeuren altijd aanpassen door een mail te sturen naar netsupp@us.ibm.com. Ook kan je altijd afmelden door op de afmeldlink te klikken in een e-mail.
Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door IBM vindt u in de IBM Privacyverklaring. Door dit formulier in te dienen erken ik dat ik de IBM Privacy verklaring heb gelezen en begrepen.
Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie- en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.