De digitale heruitvinding van consumentenproducten
 
 
 
 

Digitale technologieën veranderen voortdurend de manier waarop de interactie tussen mensen en bedrijven verloopt. Dit geldt voor de interactie tussen mensen onderling, bedrijving onderling, maar dus ook voor de interactie tussen bedrijf en consument. De digitalisering heeft een enorme impact gehad en is zodanig ver gevorderd dat zelfs de basisprincipes van de economie van het ondernemen veranderd zijn.

Ook consumentenproducten ondervinden de sterke invloed van de digitalisering en moeten hieraan aangepast worden. Er verschijnen voortduren nieuwe ondernemingsmodellen om in te kunnen spelen op de steeds sneller veranderende verwachtingen van de consument. De reactietijd en efficiëntie van de distributieketens moeten alsmaar beter worden om de consumenten te geven wat ze willen. 

Bedrijven moeten er nu voor zorgen dat ze mee kunnen gaan met deze technologiestroom en dat ze hierin niet verdrinken. Door Digital Reinvention (digitale heruitvinding) te accepteren en zich eigen te maken, creëren ondernemingen nieuwe kansen in dit digitale tijdperk. Deze white paper legt uit welke acties er ondernomen worden in de sector van consumentenproducten om de werking van bedrijven fundamenteel te veranderen evenals de manier waarop zij in contact staan met hun klanten, leveranciers en aandeelhouders. 

 

Voornaam*
Achternaam*
Jobtitel*
Jobfunctie*
Bedrijf*
Bedrijfsgrootte*
Sector*
Email*
Telefoonnummer*
Heb je de inzichten en tools om klanten een geweldige ervaring te geven via verschillende kanalen?*
JaNee
Wat zijn je prioriteiten voor 2019?*
Wanneer denk je dat je aan deze prioriteiten gaat werken?*
Je kan jouw voorkeuren altijd aanpassen door een mail te sturen naar netsupp@us.ibm.com. Ook kan je altijd afmelden door op de afmeldlink te klikken in een e-mail.
Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door IBM vindt u in de IBM Privacyverklaring. Door dit formulier in te dienen erken ik dat ik de IBM Privacy verklaring heb gelezen en begrepen.
Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie- en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.