Bescherm je remote office tegen dataverlies

 
 
 
 

Externe locaties werden lang stiefmoederlijk behandeld op IT-gebied. Met vaak geen of beperkt IT-personeel ter plaatse, werd er alleen aandacht aan besteed wanneer er iets ernstig fout liep. Uit het oog is uit het hart.

Met de toegenomen adoptie van digitale technologieën is zo’n aanpak niet meer aanvaardbaar vanuit het oogpunt van security en risico op dataverlies. Een remote office of branch office (ROBO) werkt net zo goed met bedrijfskritieke gegevens als de rest van de organisatie. Die data moet op dezelfde manier worden behandeld om je bedrijf niet kwetsbaar te maken voor dataverlies, zij het als gevolg van een menselijke fout of een bewuste aanval. 

Deze gratis whitepaper bespreekt de uitdagingen en oplossingen die een ROBO-omgeving met zich meebrengt voor de opslag en verwerking van gegevens.

 

Voornaam*
Achternaam*
Jobtitel*
Jobfunctie*
Bedrijf*
Bedrijfsgrootte*
Sector*
Email*
Telefoonnummer*
Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie- en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.