Stapsgewijs naar een grenzeloze cloud-infrastructuur

 
 
 
 

De cloud is niet meer weg te denken uit onze digitale samenleving. Toch blijft het voor velen een vaag begrip waarbij zelfs IT-professionals niet altijd weten waar precies te beginnen.

Je zal als IT-manager maar de taak krijgen om de bestaande infrastructuur te migreren naar de cloud. Waar begin je? Welk prijskaartje gaat ermee gepaard? Hoeveel tijd zal het in beslag nemen?

Deze white paper biedt houvast en begeleidt IT-verantwoordelijken stapsgewijs naar een concrete uitwerking van ‘de cloud’. Gewapend met een unieke pragmatische aanpak doorloopt de white paper je bij alle stadia die komen kijken bij een cloudmigratie.

Er wordt een doordacht actieplan opgesteld dat vervolgens wordt geconcretiseerd en uitgerold binnen het bedrijf. Met een gepersonaliseerde opleiding kan elke medewerker het maximale uit de nieuwe infrastructuur halen.

 

Voornaam*
Achternaam*
Jobtitel*
Jobfunctie*
Bedrijf*
Bedrijfsgrootte*
Sector*
Email*
Telefoonnummer*
Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie- en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.