De digitale heruitvinding van industriële producten
 
 
 
 

Digitale technologieën veranderen hoe mensen en bedrijven met elkaar communiceren. Digitale krachten creëren ongekende niveaus van industriële ontwrichting, die fundamentele veranderingen in de economie en bij bedrijven teweeg brengen.

Om succesvol te zijn in deze ontwrichtende omgeving moeten bedrijven een andere focus hebben, nieuwe expertise opbouwen en nieuwe manieren van werken bedenken. B2B bedrijven zijn niet immuun voor deze krachten en zullen net zoals de B2C bedrijven met eindklanten de keuze moeten maken: ofwel hun onderneming digitaal opnieuw uitvinden of toekijken hoe hun bedrijven in een neerwaartse spiraal terechtkomen.

In deze white paper lees je meer over “digtital reinvention” en welke stappen leiders in de industriële productiesector kunnen nemen om een route uit te stippelen naar deze digitale heruitvinding.

 

Voornaam*
Achternaam*
Jobtitel*
Jobfunctie*
Bedrijf*
Bedrijfsgrootte*
Sector*
Email*
Telefoonnummer*
Hoe ver is jouw organisatie op weg naar industry 4.0*
Wat worden jullie prioriteiten voor 2019?*
Wanneer denk je dat jullie daar aan gaan werken?*
IBM mag mijn contactgegevens gebruiken om mij op de hoogte te houden van producten, services en aanbiedingen, via (kies minimaal één mogelijkheid):*
Je kan jouw voorkeuren altijd aanpassen door een mail te sturen naar netsupp@us.ibm.com. Ook kan je altijd afmelden door op de afmeldlink te klikken in een e-mail.
Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door IBM vindt u in de IBM Privacyverklaring. Door dit formulier in te dienen erken ik dat ik de IBM Privacy verklaring heb gelezen en begrepen.
Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie- en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.