Hoe een data lake jouw analytics kan boosten
 
 
 
 

Bedrijven verzamelen steeds meer data die ze gebruiken om tot nieuwe data-driven inzichten te komen. Om hier optimaal van te kunnen profiteren is vlotte toegang tot de verschillende data binnen de organisatie van belang. Deze white paper laat zien hoe een data lake je hierbij kan helpen en wat de verschillende zijn tussen een data lake en een data warehouse. Het zorgt onder andere voor:

  • Snelle en veilige toegang tot de data
  • Snellere en nauwkeurigere analytics
  • Het kost-efficiënt opslaan van grote hoeveelheden data
  • Het behouden van data kwaliteit en veilig
 

 

Voornaam*
Achternaam*
Jobtitel*
Jobfunctie*
Bedrijf*
Bedrijfsgrootte*
Sector*
Email*
Telefoonnummer*
Welke van de volgende uitdagingen zijn momenteel van toepassing op uw organisatie?
Ben je betrokken bij het besluitvormingsproces over projecten voor identiteitsbeheer in jouw organisatie?
JaNee
Wanneer denk je dat je aan deze uitdagingen gaat werken?
IBM mag mijn contactgegevens gebruiken om mij op de hoogte te houden van producten, services en aanbiedingen, via:
Je kan jouw voorkeuren altijd aanpassen door een mail te sturen naar netsupp@us.ibm.com. Ook kan je altijd afmelden door op de afmeldlink te klikken in een e-mail.
Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door IBM vindt u in de IBM Privacyverklaring. Door dit formulier in te dienen erken ik dat ik de IBM Privacy verklaring heb gelezen en begrepen.
Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie- en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.