Doorbreek de barrières van document automation
 
 
 
 

Digitalisering is noodzakelijk om de businesscontinuïteit te garanderen. Daar lijkt een algemene consensus over te bestaan. Toch hebben in de praktijk veel organisaties, vooral kleine bedrijven, moeite om hun digitale transformatie door te zetten. Document management blijkt één van de grootste struikelblokken te zijn. Terwijl veel bedrijfsprocessen aan een snel tempo automatiseren, verloopt de administratie vaak nog voor een groot deel op papier. Het uitwisselen van papieren documenten tussen interne en externe partijen werkt nochtans vaak als een rem op de businesscontinuïteit. 

Hoe tover je al dat papierwerk om tot een gestroomlijnd en digitaal documentbeheer? Deze white paper van Quadient neemt alle obstakels voor je weg.

 

 

Voornaam*
Achternaam*
Jobtitel*
Jobfunctie*
Bedrijf*
Bedrijfsgrootte*
Sector*
Email*
Telefoonnummer*
Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie- en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.