Flash storage: hoe kies je de juiste opslag voor jouw bedrijf?
 
 
 
 

Trage applicaties, lange wachttijden en vervelende storingen: veel organisaties hebben er dagelijks last van. Downtime en trage systemen zetten een rem op de productiviteit en de efficiëntie van je bedrijf. En de oorzaak van die problemen ligt vaak in de opslaginfrastructuur. Maar het volledig vervangen van bestaande middelen is vaak duur en complex. Flash kan daarin een oplossing bieden.

Maar hoe kies je de juiste flashopslag uit voor jou bedrijf? In deze whitepaper delen we 3 punten waar je op moet letten bij de aankoop van flash. Download de gids en maak met onze tips de beste keuze voor jouw bedrijf. 

 

 

Voornaam*
Achternaam*
Jobtitel*
Jobfunctie*
Bedrijf*
Bedrijfsgrootte*
Sector*
Email*
Telefoonnummer*
Wat zijn jouw directe en langetermijndoelen rond de aanschaf van een FS 5000-product (wat is de timing hiervan)?*
0 - 3 maanden
3 - 6 maanden
6 - 12 maanden
Meer dan 12 maanden
Welke rol speel je in het besluitvormingsproces?*
Decisionmaker / beslissingsnemer
Influencer / beïnvloeder
Anders
Binnen welke termijn mag de IBM-vertegenwoordiger contact met je opnemen om meer over dit onderwerp te informeren?*
0 - 3 maanden
3 - 6 maanden
6 - 12 maanden
Meer dan 12 maanden
Je kan jouw voorkeuren altijd aanpassen door een verwijderverzoek in te dienen via deze link. Ook kan je altijd afmelden door op de afmeldlink te klikken in een e-mail.
Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door IBM vindt u in de IBM Privacyverklaring. Door dit formulier in te dienen erken ik dat ik de IBM Privacy verklaring heb gelezen en begrepen.
Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie- en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.