Het gebruik van virtuele GPU-technologie in virtuele desktopinfrastructuur
 
 
 
 

Nu werknemers meer dan ooit vanop afstand moeten werken, is er geen beter moment om te investeren in virtuele GPU-technologie (vGPU) voor je virtuele desktopinfrastructuur (VDI). Upgrades aanbrengen in fysieke desktop-pc’s om veeleisende grafische taken uit te kunnen voeren, is plots niet meer vanzelfsprekend door de grote decentralisatie van personeel. 

Traditionele VDI-omgevingen focussen veelal op management, maar die functies zijn niet voldoende voor power-users die meer rekenkracht nodig hebben. Dat is waar de vGPU in het plaatje verschijnt. Door de integratie van deze vGPU’s worden de toepassingen van VDI-omgevingen verder uitgebreid. Daarbovenop krijgen deze power-users ook toegang tot de algemene voordelen van VDI zoals altijd up-to-date beveiliging. 

Deze white paper legt uit hoe jouw bedrijf de wereld van vGPU kan betreden en welke nieuwe mogelijkheden dit met zich meebrengt. 

 

Voornaam*
Achternaam*
Jobtitel*
Jobfunctie*
Bedrijf*
Bedrijfsgrootte*
Sector*
Email*
Telefoonnummer*
Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie- en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.