Hoe Red Hat Linux, IBM Z & OpenShift gebruiken in je onderneming
 
 
 
 

In een industrie die gewend is snel te schakelen, moest er dit jaar nog sneller geschakeld worden. Door de pandemie moesten bedrijven vliegensvlug investeren in nieuwe IT-infrastructuur of hun bestaande infrastructuur updaten. Maar het is niet langer voldoende om je applicaties en IT-systemen te verbeteren. In deze whitepaper lees je hoe belangrijk het is om zowel intern als extern sneller te schakelen. Dat doe je door vooral meer te investeren in IT-systemen die gebouwd zijn voor de toekomst.

Deze whitepaper bespreekt hoe je als ondernemer tools als Ansible in IBM Z, Kubernetes, Red Hat Linux, Open Shift en andere kan inzetten om je onderneming klaar te stomen voor de toekomst. Snel schakelen is de boodschap!

 

Voornaam*
Achternaam*
Jobtitel*
Jobfunctie*
Bedrijf*
Bedrijfsgrootte*
Sector*
Email*
Telefoonnummer*
Maak je je zorgen over de beveiliging van uw cloud-infrastructuur?*
JaNee
Kun je kort aangeven waarom je deze white paper downloadt?*
Je kan jouw voorkeuren altijd aanpassen door een verwijderverzoek in te dienen via deze link. Ook kan je altijd afmelden door op de afmeldlink te klikken in een e-mail.
Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door IBM vindt u in de IBM Privacyverklaring. Door dit formulier in te dienen erken ik dat ik de IBM Privacy verklaring heb gelezen en begrepen.
Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie- en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.