De sleutel voor een enterprise hybride multicloud strategie
 
 
 
 

De cloud is een begrip in de IT-wereld dat voortdurend blijft evolueren en verschillende vormen aanneemt. Op enterprise-niveau zien we tegenwoordig combinaties van zowel openbare cloudtechnologieën, privé cloudgebruik als gebruik van de cloud op locatie. Vooral de groei van deze laatste twee categorieën is erg opvallend de laatste jaren. Bedrijven kunnen op dit vlak niet stilstaan en moeten zichzelf aanpassen aan dit nieuwe gebruik van de cloud.

Daarom maken bedrijven nu gebruik van verschillende IT-infrastructuren. Door strategisch de publieke cloud met de cloud op locatie te combineren, kan alles op operationeel vlak gestroomlijnd worden. Een belangrijk element is dat een goede IT-infrastructuur op locatie nog steeds een onmisbaar onderdeel is van de cloudstrategie binnen bedrijven. In deze white paper wordt verder ingegaan op de verschillende mogelijkheden met hybride multicloud strategieën zodat jij te weten komt wat het beste kan werken in jouw bedrijf.

 

Voornaam*
Achternaam*
Jobtitel*
Jobfunctie*
Bedrijf*
Bedrijfsgrootte*
Sector*
Email*
Telefoonnummer*
Oriƫnteert jouw bedrijf zich om hybrid cloud toepassingen te implementeren?*
JaNee
Staat uw huidige IT-infrastructuur jouw bedrijf toe om elke uitdaging aan te gaan met de meest betrouwbare, veerkrachtige computer-, opslag- en OS-oplossingen?*
JaNee
Je kan jouw voorkeuren altijd aanpassen door een verwijderverzoek in te dienen via deze link. Ook kan je altijd afmelden door op de afmeldlink te klikken in een e-mail.
Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door IBM vindt u in de IBM Privacyverklaring. Door dit formulier in te dienen erken ik dat ik de IBM Privacy verklaring heb gelezen en begrepen.
Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie- en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.