Investeer in AI en maak je data bruikbaar in je onderneming
 
 
 
 

Organisaties beseffen ondertussen het belang van analytics en de impact ervan op de groei van het bedrijf en de producten die zij aanbieden. Analytics zorgen niet alleen voor strategische beslissingskracht, maar zorgen er ook voor dat je elk moment van elke het overzicht kan behouden van je activiteiten. Maar hoe haal je het meeste uit deze gegevens?

De systemen zijn het laatste decennium opgebouwd, maar de uitdaging is momenteel het implementeren van de verzamelde data in de dagdagelijkse activiteiten. Zo blijkt uit een recente studie dat veel bedrijven slechts 50 procent van de modellen gebruikt die hen zouden kunnen helpen in de praktijk.

Analytics bruikbaar maken is belangrijker dan ooit geworden en artificiële intelligentie kan daarbij helpen. Zo verwerk je snel veel data op een gecontroleerde, betrouwbare en geautomatiseerde manier. Je leert er alles over in deze white paper.  

 

Voornaam*
Achternaam*
Jobtitel*
Jobfunctie*
Bedrijf*
Bedrijfsgrootte*
Sector*
Email*
Telefoonnummer*
Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie- en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.