IBM Flashsystem: het meest efficiënte flash storagesysteem
 
 
 
 

Hedendaagse analytische en AI-toepassingen genereren enorme hoeveelheden data. Het verwerken en beheren van die data vergt een moderne en uitgebreide IT-infrastructuur. Een (kosten)efficiënt en flexibel storagesysteem is een belangrijk component binnen de IT-infrastructuur. IBM stelt in deze whitepaper de ideale oplossing voor voor de opslag van je bedrijfsdata: Flashsystem, een reeks geavanceerde flash storagesystemen.

 

Voornaam*
Achternaam*
Jobtitel*
Jobfunctie*
Bedrijf*
Bedrijfsgrootte*
Sector*
Email*
Telefoonnummer*
Je kan jouw voorkeuren altijd aanpassen door een verwijderverzoek in te dienen via deze link. Ook kan je altijd afmelden door op de afmeldlink te klikken in een e-mail.
Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door IBM vindt u in de IBM Privacyverklaring. Door dit formulier in te dienen erken ik dat ik de IBM Privacy verklaring heb gelezen en begrepen.
Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie- en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.