Waarom de overstap naar SAP S/4HANA cruciaal is voor je onderneming
 
 
 
 

De cloud is een cruciale pijler van digitale transformatie. Bijna alle bedrijven spreken vandaag de dag wel de intentie uit om hun belangrijkste businessprocessen naar de cloud over te brengen, maar toch blijkt de uitvoering vaak wat achter te lopen. Daardoor geraken ondernemingen achterop en verliezen ze hun competitieve troeven.

Is je onderneming klant bij SAP, dan is deze white paper van Frost & Sullivan een must read. Frost& Sullivan legt je uit waarom een snelle overschakeling naar de SAP S/4HANA cloudserver een topprioriteit moet zijn voor je bedrijf. Bovendien wordt een vijfstappenplan uitgewerkt om je overstap naar de cloud voor te bereiden.

 

Voornaam*
Achternaam*
Jobtitel*
Jobfunctie*
Bedrijf*
Bedrijfsgrootte*
Sector*
Email*
Telefoonnummer*
Is dit gebied een prioriteit voor uw organisatie?*
Hoe zou u uw rol in het IT-besluitvormingsproces beschrijven?*
Is er al een budget toegewezen?*
Je kan jouw voorkeuren altijd aanpassen door een verwijderverzoek in te dienen via deze link. Ook kan je altijd afmelden door op de afmeldlink te klikken in een e-mail.
Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door IBM vindt u in de IBM Privacyverklaring. Door dit formulier in te dienen erken ik dat ik de IBM Privacy verklaring heb gelezen en begrepen.
Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie- en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.