Je bedrijfskritische applicaties in de cloud? Zo pak je het aan
 
 
 
 

Negen op de tien bedrijven maken vandaag gebruik van clouddiensten. Maar organisaties botsen in hun transitie naar een virtuele omgeving vaak op barrières. Vooral de migratie van kritische applicaties als SAP en Oracle is voor bedrijven een grote uitdaging. Bezorgdheden over veiligheid, compliance en een gebrek aan personeel staan een zorgeloze reis naar de cloud in de weg. Hoe overwin je deze barrières? 

In deze white paper delen meer dan 260 CIO’s hun visie op cloudtransitie. Met een grote nadruk op managed services vertellen ze vanuit hun expertise hoe je cloudmigratie succesvol aanpakt. Download nu de whitepaper en ontdek hoe je je bedrijfskritische workloads veilig én compliant naar de cloud krijgt.

 

Voornaam*
Achternaam*
Jobtitel*
Jobfunctie*
Bedrijf*
Bedrijfsgrootte*
Sector*
Email*
Telefoonnummer*
Is dit gebied een prioriteit voor uw organisatie?*
Binnen welke timeframe ga je hier aan werken*
Is er al een budget toegewezen?*
Je kan jouw voorkeuren altijd aanpassen door een verwijderverzoek in te dienen via deze link. Ook kan je altijd afmelden door op de afmeldlink te klikken in een e-mail.
Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door IBM vindt u in de IBM Privacyverklaring. Door dit formulier in te dienen erken ik dat ik de IBM Privacy verklaring heb gelezen en begrepen.
Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie- en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.