Klantenbinding in 2020: dit zijn de belangrijkste trends
 
 
 
 

Één van de belangrijkste lessen in customer relationship management, is dat het behouden van trouwe klanten minstens even belangrijk is als het aantrekken van nieuwe klanten. Klantenbinding is een cruciale katalysator van groei. Door de ruime keuzemogelijkheden wordt het echter steeds moeilijker om klanten aan jouw merk te binden. De truc is om de gevoelige snaar van je klanten te raken.

Het businesslandschap is constant in beweging. Ook de emoties van je klanten zijn stabiel. Klantenbindingsstrategieën die in 2019 goed werkten, zijn daardoor niet automatisch nog effectief in 2020. Begrijpen hoe de noden van je klanten evolueren, is cruciaal om succesvol te blijven als bedrijf. Episerver bespreekt in deze white paper de strategieën en trends voor klantenbinding die in 2020 zullen overheersen. 

 

Voornaam*
Achternaam*
Jobtitel*
Jobfunctie*
Bedrijf*
Bedrijfsgrootte*
Sector*
Email*
Telefoonnummer*
Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie- en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.