AI op de juiste manier: Hoe een sterke fundering voor succes zorgt
 
 
 
 

Enterprise AI is traditioneel steeds de focus geweest van een beperkte groep van experten met een uitgebreide kennis van databeheer. Dit is echter aan het veranderen nu op artificiële intelligentie gebaseerde projecten zich steeds meer over de rest van de ondernemingen verspreiden.

Aan het hoofd van deze kanteling staat Data-Train-Inference (DTI), een framework om de maximale waarde uit je AI-inspanningen te halen. De uitleg daarvan vind je in deze paper.

Het DTI model is geen lineaire workflow, maar een continue stroom van informatie tussen drie verschillende aspecten. Hierdoor zijn de verzamelde inzichten rijker en dus waardevoller, waardoor je medewerkers sneller beslissingen kunnen nemen. 

 

Voornaam*
Achternaam*
Jobtitel*
Jobfunctie*
Bedrijf*
Bedrijfsgrootte*
Sector*
Email*
Telefoonnummer*
Je kan jouw voorkeuren altijd aanpassen door een verwijderverzoek in te dienen via deze link. Ook kan je altijd afmelden door op de afmeldlink te klikken in een e-mail.
Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door IBM vindt u in de IBM Privacyverklaring. Door dit formulier in te dienen erken ik dat ik de IBM Privacy verklaring heb gelezen en begrepen.
Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie- en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.