Maak kennis met de consument van 2020
 
 
 
 

Gedreven door diverse interne en externe invloeden verandert het koopgedrag van consumenten jaar op jaar, en in 2020 is dat niet anders. Het onderzoek van IBM richt zich op de verschillende consumentengroepen en hun koopredenen, waaruit enkele interessante conclusies volgen.

We zien dat duurzaamheid een grote rol van betekenis speelt bij de consument van 2020. Men is zich steeds meer bewust is van zijn eigen ecologische voetafdruk, en wil in meerdere gevallen ook extra betalen voor een betere wereld. Daarnaast zien we dat het koopgedrag van consumenten, de momenten waarop men overgaat tot koop, ontzettend is veranderd ten opzichte van voorgaande jaren. In onderstaande whitepaper legt IBM alles over de consument van 2020 op volgbare wijze uit.

 

Voornaam*
Achternaam*
Jobtitel*
Jobfunctie*
Bedrijf*
Bedrijfsgrootte*
Sector*
Email*
Telefoonnummer*
Heb je de inzichten en tools om klanten een gepersonaliseerde ervaring te geven via verschillende kanalen?*
YesNo
Wat zijn je prioriteiten voor 2020?*
Wanneer denk je hieraan te kunnen gaan werken?*
We zijn er al mee bezig
Binnen 3 tot 6 maanden
Binnen 6 tot 9 maanden
Binnen 9 tot 12 maanden
Na 12 maanden
Je kan jouw voorkeuren altijd aanpassen door een mail te sturen naar netsupp@us.ibm.com. Ook kan je altijd afmelden door op de afmeldlink te klikken in een e-mail.
Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door IBM vindt u in de IBM Privacyverklaring. Door dit formulier in te dienen erken ik dat ik de IBM Privacy verklaring heb gelezen en begrepen.
Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie- en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.