Privacy en databescherming: katalysator voor verandering
 
 
 
 

Veel van de problemen waarmee overheidsinstellingen en andere publieke organisaties vandaag te maken krijgen, hebben te maken met data. Veel organisaties kampen met een te grote hoeveelheid data. Bovendien is het moeilijk om die afzonderlijke gegevens samen te voegen en te analyseren. Die uitdagingen zorgen voor een inzichtskloof: organisaties zijn niet in staat om hun data adequaat te analyseren en er waarde uit te halen. Toch is het belangrijk dat overheids- en publieke organisaties de digitaliseringsuitdaging aangaan, om zo niet verrast te worden door een plotselinge, gedwongen overstap naar cloud- en cognitieve diensten, is het voor iedereen van belang dat overheids- en publieke organisaties samen de voorwaarden creëren voor een veilige en betrouwbare overstap.

 

Voornaam*
Achternaam*
Jobtitel*
Jobfunctie*
Bedrijf*
Bedrijfsgrootte*
Sector*
Email*
Telefoonnummer*
Je kan jouw voorkeuren altijd aanpassen door een mail te sturen naar netsupp@us.ibm.com. Ook kan je altijd afmelden door op de afmeldlink te klikken in een e-mail.
Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door IBM vindt u in de IBM Privacyverklaring. Door dit formulier in te dienen erken ik dat ik de IBM Privacy verklaring heb gelezen en begrepen.
Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie- en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.