De economische impact van de overschakeling naar een multicloudomgeving
 
 
 
 

Op basis van klantenonderzoek maakt Forrester een berekening van de totale economische impact die overschakelen naar een hybride multicloudomgeving via IBM Services met zich meebrengt. 

IBM Services is een bedrijfsdienst die klanten assisteert in de migratie en modernisering van hun bedrijfsprocessen naar de juiste hybride multicloudomgeving. 

Bedrijfsprocessen migreren naar een cloudomgeving heeft een economische impact op een bedrijf. Forrester maakt op basis van klantenonderzoek een berekening van de economische impact van IBM Services. Daarbij wordt rekening gehouden met de kosten die gepaard gaan met de diensten van IBM, alsook economische voordelen die IMB Services biedt ten opzichte van andere dienstverleners en de risico’s van een inefficiënte migratie. De resultaten van het onderzoek lees je in deze white paper.

 

Voornaam*
Achternaam*
Jobtitel*
Jobfunctie*
Bedrijf*
Bedrijfsgrootte*
Sector*
Email*
Telefoonnummer*
Welke van de volgende uitdagingen zijn momenteel van toepassing op jouw bedrijf?*
Ben je betrokken bij het beslissingsproces bij cloudprojecten binnen jouw organisatie?*
YesNo
Wanneer denk je dat jullie aan deze uitdagingen gaan werken?*
Je kan jouw voorkeuren altijd aanpassen door een mail te sturen naar netsupp@us.ibm.com. Ook kan je altijd afmelden door op de afmeldlink te klikken in een e-mail.
Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door IBM vindt u in de IBM Privacyverklaring. Door dit formulier in te dienen erken ik dat ik de IBM Privacy verklaring heb gelezen en begrepen.
Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie- en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.